SC GEVA COM SRL Statie ITP Auto Turnu Magurele Identificare Verificare Auto Teleorman

ITP Auto Turnu Magurele Teleorman - SC GEVA COM SRL Statie ITP Auto Turnu Magurele Identificare Verificare Auto Teleorman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC GEVA COM SRL Statie ITP Auto Turnu Magurele Identificare Verificare Auto Teleorman - ITP Auto Turnu Magurele.


 

0247.417.836

0742.353.611

Turnu Magurele, Sos. Alexandriei, Nr. 17

 

    Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea rar_24certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

    Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

    Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne, in timp ce dumneavoastra puteti astepta autoturismul in conditii bune, timpul de asteptare fiind scurt.

    Serviciul de Inspectie Tehnica Periodica este valabil pentru orice tip de autovehicul, inclusiv 4x4, cu masa de pana la 3,5 tone. Statia I.T.P. este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman.

           Program

  • Luni - Vineri:  8:30 - 17:30
  • Sambata:       8:00 - 13:00

Statie ITP

Produse si servicii

  

   Categoria:II(vehicule cu masa sub 3,5 tone)


    Interdicţii: Tractoare Vehicule tractate
    Limitări: Înaltime maxima autovehicul Hmax=2,9 m
    Observaţii: Efectuam verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs_mg_9387_400_08.


Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei -original


Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Autoutilitare - 1 an

 

itp_7_400_03

Galerie foto