Alfa Star S.R.L. - Statie ITP Auto Timisoara, Verificare, Montaj, Limitatoare de Viteza Timis

ITP Auto Timisoara Timis - Alfa Star S.R.L. - Statie ITP Auto Timisoara, Verificare, Montaj, Limitatoare de Viteza Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Alfa Star S.R.L. - Statie ITP Auto Timisoara, Verificare, Montaj, Limitatoare de Viteza Timis - ITP Auto Timisoara.


   Alfa Star Service este rezultatul unei experiențe de peste 21 de ani în domeniul 1_400_05transportului. Timp de peste două decenii am asigurat excelența în ceea ce privește serviciile de transport naționale și internaționale de mărfuri și persoane. În tot acest timp, ne-am confruntat cu cele mai diverse probleme tehnice la mașinile din flota noastră, probleme pe care experiența ne-a învățat cum să le abordăm și să le prevenim pentru a oferi clienților noștri un serviciu de transport de calitate, sigur și, nu în ultimul rând, confortabil.

   Am colaborat cu o serie de service-uri specializate care ne-au oferit un suport prompt, dar, la un moment dat a intervenit nevoia de a gestiona problemele tehnice „in house” pentru o remediere mai rapidă a eventualelor probleme care ar fi putut să apară. În același timp, experiența în domeniul transporturilor, tot ceea ce am învățat de-a lungul celor 20 de ani, ne ajută să propunem clienților care apelează la service-ul nostru pachete de servicii personalizate, dar și o consultanță tehnică specializată, astfel încât vehiculele de transport marfă și persoane să aibă intervale de exploatare extinse între revizii și reparații.exmitianisrlitpcategoriileiiiiisangeorzbai1925_04

   Investiția într-un service ultra modern cu aparatură de ultimă generație și oameni specializați în diferite ramuri ale reparației și întreținerii vehiculelor de transport a devenit o prioritate din momentul în care am realizat că avem expertiza necesară pentru a oferi asistență tehnică de calitate. Deși această piață este una extrem de concurențială, experiența acumulată „de cealaltă parte a baricadei” este, considerăm noi, avantajul competitiv care ne recomandă.

   Perseverențaprofesionalismulpromptitudinea și specializarea permanentă sunt principiile pe care ne bazăm pentru a ne atinge obiectivul.   

alfa_star_service_camioane_400

Produse si servicii

    Statie I.T.P. pentru toate tipurile si clasele de autovehicule, de la turisme la camioane, de la agricole la industriale, utilitare, comerciale, van-uri, dube si dubite, remorci si semiremorci. 

   Stația I.T.P. din cadrul Alfa Star Service dispune de instrumente performante de 1_400_04evaluare a autovehiculului astfel încât, în momentul în care se acordă inspecția, clienții noștri pot fi siguri că mașinile lor sunt într-o stare tehnică impecabilă. În cadrul stației ITP, se fac și 

recomandări de reparații și intervenții în cazul în care parametrii tehnici ai automobilului nu se încadrează în norme.

   Inspecția Tehnică Periodică este o operațiune impusă de lege care trebuie efectuată regulat pentru a determina dacă autovehiculul se încadrează în parametrii tehnici optimi pentru a putea circula în siguranță pe drumurile publice.

   Am dotat stația ITP cu sisteme performante de evaluare, astfel încât măsurarea parametrilor autovehiculelor să fie măsurați în cel mai scurt timp, iar, în cazul în care totul este conform standardelor, vehiculul să-și poată continua activitatea în cadrul circuitului comercial.

   Servicii oferite:capture_400

   Statie I.T.P. pentru clasele II si III:  
   - autoturisme; 
   - auto-utilitare (camioane) sub 3.5 t și peste 3.5 t; 
   - microbuze;  
   - autobuze;  
   - remorci și semi-remorci;  
   - utilaje agricole;
   - tractoare;  
   - rulote.    

   Am dezvoltat, în cadrul Alfa Star Service un atelier specializat în verificarea tahografelor analogice și digitale, astfel încât acestea să se încadreze în normele legale impuse la nivel național și internațional.

   Ne bazăm pe instrumente performante care îi ajută pe specialiștii noștri să identifice și să remedieze orice problemă ar putea apărea în funcționarea corectă a tahografelor montate pe autovehiculele comerciale.

   Datorită instrumentelor performanțe de care dispunem, timpii de realizare ai operațiunilor de verificare și recalibrare a tahografelor se diminuează semnificativ.

  

capture1_400
 

Galerie foto