LEUS EXCLUSIVE SRL - STATIE ITP TARGU MURES - VULCANIZARE AUTO

ITP Auto Targu Mures Mures - LEUS EXCLUSIVE SRL - STATIE ITP TARGU MURES - VULCANIZARE AUTO reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LEUS EXCLUSIVE SRL - STATIE ITP TARGU MURES - VULCANIZARE AUTO - ITP Auto Targu Mures.


Statie ITP - Clasa II

Vulcanizare / Polish Caroserie / Polish Faruri

Cosmetizare Auto-Curatare Tapiterie

 

   Vehiculele rutiere înmatriculate pot fi mentinute în circulatie numai daca se face dovada încadrarii acestora în cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si în categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute în reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica.

   Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia. statie_itp_mures_400

   Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R. 
   Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

   Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne.

   La inspectia tehnica periodica se executa operatiunile cuprinse în Planul de operatiuni, al carui model este prevazut, în functie de categoria vehiculului rutier. Ordinea de executare a operatiunilor precizate va fi stabilita de fiecare statie în functie de fluxul de efectuare a inspectiei tehnice periodice propriu, cu exceptia identificarii, care va fi prima operatiune efectuata.    

   - identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor);
   - verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc.);
   - verificare frane;
   - noxe;
   - faruri+instalatie electrica;
   - verificare jocuri;
   - fotografiere finala (dupa caz);
   - introducere date in calculator;
   - completare c.i. in anexa;
   - eliberarea documentelor autovehiculului;
   - fotografiere autovehicul.

itp_targu_mures_400

Produse si servicii

 Servicii oferite:

   Statie ITP - Clasa IIrar_11

   - Autoturisme;
   - Auto-utilitare sub 3.5 t;
   - Remorci și semi-remorci;
   - Rulote. 

   Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice: 

   - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
   - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
   - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an.

   Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt: 

   - Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
   - Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
   - Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original;
   - Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei - original. 

 

   Vulcanizare autotirestack

   - Reparatii anvelope;
   - Echilibrat roti;
   - Geometrie roti;
   - Indreptat jante;
   - Presiune aer-azot;
   - Incarcare azot;
   - Anvelope noi;
   - Demontare si montare roti;
   - Demontare si montare anvelope de pe janta;
   - Demontare si montare roata de rezerva.

 

  Polish caroserie

  Polish-ul profesional auto este un serviciu bazat pe eliminarea imperfectiunilor aparute in timp pe suprafata lacului ce protejeaza vopseaua masinii si se efectuaza gradual in mai multe etape, necesare pentru a va putea readuce masina in starea de showroom.

Tratamentul caroseriei cu ceara solida este necesar pentru protejarea lacului de factorii mediului inconjurator. Pe langa aceasta protectie, ceara da un luciu deosebit masinii. Oferta noastra de preturi este una dintre cele mai bune din Targu Mures.

 

  Curatarea tapiteriei profesionale auto este un serviciu ce se face in cel mai mic detaliu al tuturor elementelor din interioul masinii (plafon, stalpi,bord,scaune,fete de usi, podea si inclusiv portbagaj) prin respectarea etapelor, ce reda la final un aspect si miros placut a masinii dumneavoastra.

 

  Polish faruri

  Farul este supus factorilor de mediu extern dar si in multe cazuri structura din care este facut farul inbatraneste si apar crapaturi in structura lui iar intr-un final claritatea farului scade considerabil ce impiedica vizibilitatea pe timp de noapte. Suprafata afectata se poate remedia printr-un polish de faruri ce se executa prin slefuire cu hartie abraziva de diferite granulatii, in mai multi pasi.

service_17_400

Galerie foto