S.C. WEST AUTO 2000 S.R.L. Statie ITP Auto Salonta Identificare Verificare Auto Bihor

ITP Auto Salonta Bihor - S.C. WEST AUTO 2000 S.R.L. Statie ITP Auto Salonta Identificare Verificare Auto Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. WEST AUTO 2000 S.R.L. Statie ITP Auto Salonta Identificare Verificare Auto Bihor - ITP Auto Salonta.


    S.C. WEST AUTO 2000 S.R.L. a fost înfiinţată din anul 2000 după cum spune şi numele. Firma a început cu activitatea de baza inspectii tehnice si diagnoza auto, fiind si repezentanta R.A.R. in teritoriu. Tot ca activitate auto, firma este si un service-auto autorizat R.A.R. pe parte de mecanica, tinichigerie auto, vopsitorie si diagnoza auto.
     In anul 2002 firma a inceput sa efectueze si transport specializat de marfa, axandu-se pe transportul confectiilor pe umerase.

Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R. 

    Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

echipa

 

La inspectia tehnica periodica se executa operatiunile cuprinse în Planul de operatiuni, al carui model este prevazut, în functie de categoria vehiculului rutier. Ordinea de executare a operatiunilor precizate va fi stabilita de fiecare statie în functie de fluxul de efectuare a inspectiei tehnice periodice propriu, cu exceptia identificarii, care va fi prima operatiune efectuata.

   - Identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor);

   - Verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc.);

   - Verificare frane;

   - Noxe;

   - Faruri+instalatie electrica;

   - Verificare jocuri;

   - Fotografiere finala (dupa caz);

   - Introducere date in calculator;

   - Completare c.i. in anexa;

   - Eliberarea documentelor autovehiculului;

   - Fotografiere autovehicul.

Produse si servicii

Categoria:I (Motociclete,Tricicluri si Cvadricicluri)


    Categoria:II (vehicule cu masa sub 3,5 tone)
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al autovehiculelor prin probe functionale în parcurs

Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani

 

Galerie foto