Statie ITP Sacele Categoriile II si III Service Auto Identificare Verificare Auto Brasov

ITP Auto Sacele Brasov - Statie ITP Sacele Categoriile II si III Service Auto Identificare Verificare Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Sacele Categoriile II si III Service Auto Identificare Verificare Auto Brasov - ITP Auto Sacele.


ACEASTA PAGINA WEB ESTE DISPONIBILA PENTRU O SINGURA STATIE ITP DIN ACEASTA ZONA

PENTRU A INREGISTRA UNITATEA DUMNEAVOASTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI:

office@itp-auto.com

 

   Cu o experienta vasta in domeniul service-ului auto, angajatii nostri va vor transforma neplacerea de a duce masina la reparat in experienta relaxanta. 

Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.
tehlevaatus003_400_01
    Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

    Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne, in timp ce dumneavoastra puteti astepta autoturismul in conditii bune , timpul de asteptare fiind scurt.

    Serviciul de Inspectie Tehnica Periodica este valabil pentru orice tip de autovehicul, inclusiv 4x4, cu masa de pana la 3,5 tone, dar si pentru toate tipurile de autovechicule cu masa de peste 3,5 tone. Statia I.T.P. este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman.


    La inspectia tehnica periodica se executa operatiunile cuprinse în Planul de operatiuni, al carui model este prevazut, în functie de categoria vehiculului rutier. Ordinea de executare a operatiunilor precizate va fi stabilita de fiecare statie în functie de fluxul de efectuare a inspectiei tehnice periodice propriu, cu exceptia identificarii, care va fi prima operatiune efectuata.

 •     Identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor)
 •     Verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc)
 •     Verificare frane
 •     Noxe
 •     Faruri+instalatie electrica
 •     Verificare jocuri
 •     Fotografiere finala (dupa caz)
 •     Introducere date in calculator
 •     Completare c.i. in anexa
 •     Eliberarea documentelor autovehiculului
 •     Fotografiere autovehicul

Produse si servicii

 

Calitatea serviciilor este foarte ridicata, bazata si sustinuta de o echipa foarte bine pregatita cu suport tehnic puternic, echipa care are acces la cele mai noi informatii si tehnologii de reparatii , iar GARANTIA lucrarilor fiind valabila pe o perioada indelungata. 
 
   Mecanica si electronica
   Diagnoza computerizata
   Inspectii tehnice periodice
   Vulcanizare si geometrie

Categoria:II (vehicule cu masa sub 3,5 tone)
    Limitări: Distanta minima între fetele interioare ale anvelopelor dmin=0,96 m
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs
    statieitp5_400_01
    Categoria:III (vehicule cu masa peste 3,5 tone)
    Limitări: Distanta minima între fetele interioare ale anvelopelor dmin=0,96 m
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs


Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;

    - Autoutilitare - 1 an

 

ALTE SERVICII:

Service Auto

Testare si Diagnoza Auto

Service Sistem Suspensie

Service Sistem Iluminare

Service Baterii

Service Sistem Climatizare

Service Mecanica

oferte speciale

Tarifele pornesc de la 75 ron.

Galerie foto