WAG SERVICE SRL Statie ITP Auto Rasnov Identificare Verificare Auto Brasov

ITP Auto Rasnov Brasov - WAG SERVICE SRL Statie ITP Auto Rasnov Identificare Verificare Auto Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre WAG SERVICE SRL Statie ITP Auto Rasnov Identificare Verificare Auto Brasov - ITP Auto Rasnov.


    Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea itpautorolymihailesti1524_400_01certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

    Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

    Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne.

    Serviciul de Inspectie Tehnica Periodica este valabil pentru orice tip de autovehicul, inclusiv 4x4, cu masa de pana la 3,5 tone. Statia I.T.P. este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman.

    Compania isi propune sa ofere produse si servicii de calitatea superioara, respectand proceduri clare de lucru si cu personal calificat pentru a se ridica la nivelul exigentelor tuturor clientilor si de a rezolva in timp util si in mod eficient solicitarile acestora.

Produse si servicii

ITP pentru autoturisme,  autoutilitare

Asigurăm verificarea pentru următoarele tipuri de vehicule:

  •     autoturisme
  •     autoutilitare sub 3.5 tone4_400_03


3 linii ITP acreditate RAR

În momentul  de fată dispunem de 3 linii acreditate RAR pentru inspecţia tehnică periodică (ITP).

Astfel asigurăm verificarea tehnică periodică obligatorie pentru Dumneavoastra in cele mai bune conditii şi într-un timp redus.

Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original; Pentru autoturismele achizitionate in sistem leasing este necesara o copie CIV semnata si stampilata de fima de leasing.
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei -original


Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani

Galerie foto