Statie ITP Piatra Neamt

ITP Auto Piatra Neamt Neamt - Statie ITP Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Piatra Neamt - ITP Auto Piatra Neamt.


  

ACEASTA PAGINA ESTE DISPONIBILA PENTRU O SINGURA STATIE I.T.P. DIN PIATRA NEAMT

PENTRU A PUBLICA UNITATEA DUMNEAVOASTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI

260 RON/12 LUNI

office@itp-auto.com

 

   Vehiculele rutiere înmatriculate pot fi mentinute în circulatie numai daca se face dovada încadrarii acestora în cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si în categoria de folosinta conform destinatiei, prevazute în reglementarile nationale (RNTR 1/2005), prin inspectia tehnica periodica. 

   Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.
   Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R. 
   Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.
   Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne. 

   La inspectia tehnica periodica se executa operatiunile cuprinse în Planul de operatiuni, al carui model este prevazut, în functie de categoria vehiculului rutier. Ordinea de executare a operatiunilor precizate va fi stabilita de fiecare statie în functie de fluxul de efectuare a inspectiei tehnice periodice propriu, cu exceptia identificarii, care va fi prima operatiune efectuata.  

    - identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor); 

    - verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc); 

    - verificare frane; 

    - noxe; 

    - faruri+instalatie electrica; 

    - verificare jocuri; 

    - fotografiere finala (dupa caz); 

    - introducere date in calculator; 

    - completare c.i. in anexa; 

    - eliberarea documentelor autovehiculului; 

    - fotografiere autovehicul.