ITP Petrosani - Statie ITP Petrila

ITP Auto Petrila Hunedoara - ITP Petrosani - Statie ITP Petrila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ITP Petrosani - Statie ITP Petrila - ITP Auto Petrila.


    Inspectia tehnica periodica denumita si ITP este o procedura obligatorie care are la baza verificarea completa a starii tehnice, fara demontare, a unui autovehicul.
    ITP-ul este obligatoriu pentru toate vehiculele care circula pe drumurile publice. Pentru ca masina ta sa fie in siguranta statia de inspectii tehnice periodice din Petrila iti pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru autoturismul tau.
    Suntem prima statie de inspectii tehnice periodice ITP din orasul Petrila, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul auto, iti ofera cele mai bune conditii pentru tine si autovehiculul tau.
    Ne aflam pe strada Republicii, nr. 180, in orasul Petrila (inainte de ultimul bloc turn la cap de linie Petrila). Tot aici puteti sa apelati si la serviciul de dezinfectare habitaclu cu OZON, care consta in igienizarea autovehiculului, prin utilizarea unui generator de OZON introdus in interiorul masinii timp de 20-30 minute. Pentru igienizarea masinii nu este nevoie de programare
.

 

Procedura ITP este aceeasi, doar calitatea face diferenta!

Solicitati o programare si va veti convinge:

0722.782.322

Luni-Vineri 09:00-18:00

Sambata 09:00-14:00

 

service_17_400_02

Produse si servicii

Inspectia Tehnica Periodica (ITP)

Inspectia tehnica periodica este o procedura de verificare a starii tehnice a autovehiculului care atesta capacitatea acestuia de a participa pe drumurile publice in conditii de siguranta la trafic.

La ITP Petrila Petrosani se efectueaza Inspectii Tehnice Periodice pentru urmatoarele categorii:

    -ITP Autoturism
    -ITP Autoturism cu GPL
    -ITP Autoturism cu tractiune 4×4
    -ITP Autoutilitara pana in 3,5 tone
 
Periodicitatea Inspectiei Tehnice Periodice este urmatoarea:

    -ITP Autoturism cu o vechime mai mare sau egala cu 12 ani – periodicitatea este de 1 an;
    -ITP Autoturism cu o vechime care nu depaseste 12 ani – periodicitatea este de 2 ani;
    -ITP Autoutilitara periodicitatea este de 1 an;
    -ITP Taxi, autovehicule destinate transportului de persoane care au mai mult de 8 locuri pe scaune, autovehicule destinate servicilor de tip Inchirieri, UBER, CLEVER, etc. periodicitatea este de 1 an.

 

  Conform RAROM, actele necesare inspectiei tehnice periodice sunt urmatoarele:

– CIV auto, cartea de identitate a vehiculului in original. Se accepta copie daca masina este in leasing iar cartea este retinuta de firma de leasing, cu conditia ca aceasta sa fie stampilata si semnata ”conform cu originalul”;
– Talon, certificatul de inmatriculare in original;
– CI, cartea de identitate (buletin) a persoanei care prezinta autovehiculul, in original.

 

Dezinfectare Habitaclu cu OZON

   Tratarea aerului cu ozon devine din ce in ce mai raspandita datorita proprietatilor exceptionale de curatire igienizare si sterilizare fara folosirea agentilor chimici.
   O dezinfectare cu ozon este de 50 de ori mai eficienta si de 3000 de ori mai rapida decat clorul.
   Ozonul duce la eliminarea a 99%, din bacterii, virusi si mucegai atat si alte surse de mirosuri nedorite sau neplacute!
   Nu exista patogen care sa poata rezista la puterea ozonului, elimina bacteriile aflate in aer sau lipite pe suprafete, ciuperci si mucegai.
   Ozonul (O3) contine 3 molecule de oxigen, pe cand aerul respirat doua. Cand moleculele de oxigen foarte reactive intalnesc bacterii sau virusi care cauzeaza miros urat; se petrece fenomenul de oxidare: aceastia vor fi omorati instantaneu, iar la sfarsitul procesului ozonul O3 va deveni oxigen O2, lasand in urma aer curat.
   Dezinfectarea habitaclului cu ozon este o procedura care nu contine chimicale si este 100% ecologica. Ozonu este o substanta care distruge sursele de miros neplacute si bacteriile si germenii din instalatia de aer conditionat oferind un aer proaspat interiorului masinii.
   Cu ajutorul ozonului interiorul masinii tale va fi dezinfectat si vei simti un miros de prospetime.

 

 Aceasta Dezinfectare cu ozon o poti efectua la statia de ITP din Petrila, str. Republicii nr. 180.

Pentru programari Inspectie tehnica periodica (ITP) sau dezinfectare cu ozon, nu ezita sa ne contactezi la 0722/78 23 22

 

https://www.auto-rom.ro/files/Curatare ozon interior auto Petrosani Petrila Hunedoara