SAM TRADI SRL

ITP Auto Mogosoaia Ilfov - SAM TRADI SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SAM TRADI SRL - ITP Auto Mogosoaia.


   In cadrul societatii noastre efectuam Inspectii Tehnice Periodice, ITP auto si ITP moto prin Statia ITP-B105 autorizata de Registru Auto Roman pentru ITP mopede, ITP motociclete ( ITP MOTO ), ITP autoturisme ( ITP AUTO ), ITP 4×4 si ITP autoutilitare cu masa maxima autorizata de pana la 3500 kg, cu profesionalism, seriozitate, rapiditate, cat si efectuarea de Asigurari RCA la societatile de asigurari care practica cele mai mici tarife de pe piata.rar_20
   De asemenea, suntem autorizati ca scoala soferi auto moto in conducerea autovehiculelor categoriilor AM, A1, A2, A, B.

   Statia ITP Auto Moto este amplasata in zona de nord a Capitalei, recunoscuta prin pitorescul si istoricul palat Brancovenesc vis a vi de intrarea din Parcului Mogosoaia. Cladirea in care se afla Scoala de Soferi Auto Moto si Statia ITP Auto Moto este situata pe Drumul National 1A, pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 56, judetul Ilfov.
   In aceasta cladire puteti afla informatii despre serviciile pe care le oferim, tarife scoala auto moto si tarife ITP, conditii de efectuare a orelor teoretice si practice auto moto, se fac inscrierile la Scoala, se efectueaza orele teoretice ale cursului de legislatie rutiera si, in final, se sustine in sali special amenajate, examenul teoretic pentru absolvirea cursului de legislatie, mecanica si prim ajutor.

statie_itp_ilfov_400

Produse si servicii

Sef Staţie ITP AUTO MOTO Insp. Mezdrea Razvan - 0722-478-501itp_logo_03

In cadrul Statiei de Inspectie Tehnica Periodica Auto Moto ( ITP ) – autorizata R.A.R. se executa inspectii tehnice la clasele de autovehicule I – ITP moto si II – ITP auto, conform specificatiei.
Clasa I
ITP Mopede si ITP motociclete.
Clasa II
ITP Autoturisme, ITP GPL, ITP microbuze, ITP 4x4, ITP autoutilitare cu masa maxima autorizata pana la 3.500kg.

Teste optionale

 • testarea amortizoarelor;
 • diagnosticari autovehicule in vederea cumpararii;
 • constatari accidente rutiere in urma carora autovehiculele au fost avariate si s-au soldat cu victime, in vederea intemeierii dosarului la Politie.


Statia ITP este dotata cu aparatura specifica domeniului de activitate atat pentru Clasa I - ITP moto cat si pentru Clasa II - ITP AUTO, dupa cum urmeaza:

 • stand de frana moto atestat RAR;
 • dispozitive de fixare a motociclete pe parcursul probelor de franare;
 • dispozitive de masurarea a fortei la pedala de franare;
 • dispozitive de ridicare a motocicletei roata cu roata;
 • aparat de verificat si reglat faruri Technocolor;
 • stand de franare Maha pentru autovehicule pana in 3,5tone;
 • sistem de verificare al amortizoarelor;
 • sistem de cantarire a masei autovehiculului;
 • sistem de diagnosticare a jocurilor in articulatii;
 • sistem complet de analiza gaze compus din analizor 4 gaze MAHA + GPL si opacimetru cu camera mobila KAPELEC.

   In cadrul societatii noastre dispunem de personal autorizat de catre Ministerul Justitiei in vederea efectuarii Expertizelor Tehnice Judiciare si Extrajudiciare ca urmare a accidentelor rutiere, litigiilor in justitie cu asiguratorii auto, cat si evaluari auto.

Expert Tehnic Auto
Ing. Mezdrea Ioan
0722-337-317

 

SCOALA DE SOFERI

    In cadrul scolii de soferi auto moto lucreaza instructori cu un inalt grad de profesionalism, absolventi de studii superioare, care garanteaza 99% pentru obtinerea permisului de conducere, restul de 1% reprezentand prezentarea dumneavoastra la examen. Acestia sunt sustinuti de cunostintele si indrumarile profesorilor, medicului, psihologului, cat si de conducerea scolii de soferi in vederea obtinerii Permisului de Conducere pentru categoriile AM, A1, A2, A, B.


Tarife scoala de soferi

Auto-Motoscoala_auto

Categoria AM : 400 LEI – mopede sau scutere pana in 50 cmc, viteza maxima 45 km/h, putere maxima 4 kw, masa proprie a vehiculului sa nu depaseasca 350 kg, varsta minima a cursantului 16 ani.

Categoria A1 : TARIF 1200 LEI - motociclete fara atas, cu o putere a motorului de maximum 11 kw si cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kw/kg, care poate atinge o viteza de cel putin 90 km/h, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 115 cmc, varsta minima a cursantului 16 ani.

Categoria A2 : TARIF 1200 LEI (tarif valabil pentru posesori categoria B) si 1500 LEI (tarif valabil pentru cei care NU poseda categoria B) - motociclete fara atas, cu o putere a motorului de maximum 35 kw si cu un raport putere/greutate de cel mult 0,2 kw/kg, care poate atinge o viteza de cel putin 90 km/h, varsta minima a cursantului 18 ani.

Categoria A : TARIF 1200 LEI (tarif valabil pentru posesori categoria B) si si 1500 LEI (tarif valabil pentru cei care NU poseda categoria B)- motociclete fara atas, a carei masa fara incarcatura este mai mare de 175 kg, cu o putere a motorului de cel putin 50 kw, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 595 cmc, varsta minima a cursantului 24 ani; Ora suplimentara categoriile AM, A1, A2, A. Poligon 50 lei – Traseu 100 lei.

Categoria B : TARIF 1350 LEI (OPEL CORSA, FORD FIESTA, SKODA FABIA) – vehicule cu 4 roti, care pot atinge o viteza de cel putin 100 km/h, varsta minima a cursantului 18 ani. Ora suplimentara categoriile B: 50 lei/h (Sedinta 100 min – 100 lei).Categoria B : TARIF 1500 LEI - Hyundai I10Y model 2017 - atat cursurile teoretice, cat si cursurile practice vor fi efectuate sub indrumarea d-lui Ing. Mezdrea Ioan.Plata se poate efectua in 2 - 3 rate.

    Durata cursurilor de pregatire la scoala de soferi auto moto in vederea obtinerii categoriilor A1, A2, A si B este de 4 saptamani, iar pentru categoria AM este de 2 saptamani, prima saptamana cuprinde cursuri de legislatie rutiera, iar urmatoarele saptamani sunt destinate cursurilor practice in poligon si traseu, pe parcursul a 15 sedinte(cat. A1, A2, A, B) si 4 sedinte(cat AM).

   La sfarsitul cursului de legislatie rutiera va putem la dispozitie simularea examenului teoretic cu soft similar celui de la politie. Poligonul scolii de soferi SAM-TRADI NEW SRL este situat in zona de Nord a Capitalei ( in apropierea zonelor Damaroaia, Chitila, Baneasa, Chiajna, Corbeanca, Buftea, Otopeni, Snagov, Crevedia, Balotesti ) in localitatea Mogosoaia din judetul Ilfov, vis-a-vi de Stadionul National de Tineret.

   Suntem una dintre putinele scoli moto care a inceput pregatirea practica a cursantilor pe traseul de examen in trafic, pregatire efectuata in cele mai bune conditii de invatare si siguranta.

   Deasemeni salile de pregatire teoretica ale scolii de soferi auto moto va stau la dispozitie atat in prima saptamana de pregatire teoretica, cat si pe parcursul scolarizarii alataturi de profesori experimentati in predarea cursurilor specifice teoretice in vederea absolvirii in procent de 99% a examenului teoretic cu politia, 1% ramanand in sarcina Dumneavoastra sa va prezentati.

   Suplimentar fata de pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere categoriile A1, A2 si A, in cadrul orelor practice se va invata pozitia corecta a cursantului pe motocicleta, actionarea franei fata/spate in conditii de siguranta, exercitii de indemanarea la viteza mica (simularea conducerii motocicletei in traficul urban) si abordarea virajelor in trafic prin metoda contra - virare (counter steering).

 scoala_de_soferi_ilfov_400_01

 

 

Galerie foto