Automall Service S.R.L.

ITP Auto Medias Sibiu - Automall Service S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Automall Service S.R.L. - ITP Auto Medias.


Statie ITP Clasele II - III

Medias, Sos. Sibiului Nr: 176 A

0737.977.078 / 0744.216.262

0733.499.098/ 0269.833.410

 

   Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specializat, itp_logo_05care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea autovehiculelor.

    Specialistii nostri, rezolva toate problemele autovehiculului dumneavostra.
    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clienti drept un partener de incredere in furnizarea de servicii auto.
    Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autovehicul este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoutilitarelor.

 

itp_medias_400

Produse si servicii

Statia ITP din cadru societatii noastre realizeaza inspectii tehnice rar_02

periodice pentru categoriile II si III de autovehicule incluzand :

  • Categoria II (Vehicule cu masa sub 3.5 tone)
  • Categoria III (Vehicule cu masa peste 3.5 tone)


   Documente necesare :

   Cartea de identitate a autovehiculului (in original). In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila in original.

   Certificatul de inmatriculare al autovehiculului.

   Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila la data inspectiei.

 

 Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri moderne ce permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

 

De asemenea, AutoMall Service S.R.L. comercializeaza la preturi ultra avantajoase si negociabile o gama variata de piese auto (camioane,autobuze si turisme).

Preturile sunt exprimate in lei fara TVA.

Mai multe informatii si detalii aflati la nr.telefon 0733.499.098 ; 0728.288.916 ; 0736.404.267 sau la adresa de email irina.manta@rotir.ro

Galerie foto