Statie ITP - Clasele II, III - EuForbia S.R.L.

ITP Auto Mangalia Constanta - Statie ITP - Clasele II, III - EuForbia S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP - Clasele II, III - EuForbia S.R.L. - ITP Auto Mangalia.


Programari

0747 338 678 - Fanel Mardare

0760 735 484 - Baluta Radu

   

   EuForbia S.R.L. ofera servicii de montaj, verificari, reparatii tahografe, o gama variata de produse precum: tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea    

   Orice propunere din partea clientului devine o provocare pentru noi, astfel ca reusim sa adaptam solutii tehnice la problemele puse, fara a renunta la calitatea lucrarilor.

   Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

   Resursele umane sunt deasemenea valori centrale ale companiei, lucru in echipa si dinamismul acesteia reprezinta punctul nostru forte in adaptarea la conditile pietei.

   Tahografele sunt aparate de masura si control menite sa inregistreze km efectuati de autovehicule si activitatiile soferilor.

   Tahografele sunt de trei tipuri: analoage, modulare si digitale. Toate vehiculele aflate la prima inmatriculare dupa data de 01.01.2007 trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale.

   La achizitionarea unui vehicul nou dotat cu tahograf digital trebuie avut in vedere ca acesta trebuie sa contina urmatoarele: seria de sasiu (VIN); tara unde este inmatriculat si numarul de inmatriculare.

 

Produse si servicii

 Statie I.T.P.  - Clasele II, III:  

   - Autoturisme; 

   - Autoutilitare (camioane) sub 3.5 t și peste 3.5 t; 

   - Microbuze;  

   - Autobuze;  

   - Remorci și semi-remorci;  

   - Tractoare;  

   - Rulote.    

   Euforbia a fost infiintata in anul 2001 si este firma care a executat prima carosare de microbuze in Romania!

   In momentul in care aceasta meserie a fost autorizata , am obtinut autorizatia cu numarul 3 din data de 28.06.2002. Firma s-a axat in mod special pe carosarea din autoutilitare in microbuze de transport persoane.

   Pe langa microbuze ne mai ocupam si cu carosarea remorcilor mici pana in 3,5 tone cu prelata sau caroserie de aluminiu si autospecializate funerare sau transport mixt marfa si persoane.

oferte speciale

TARIFE ITP

Nr.Categorie vehicoleTarif ITPTarife revenire *
   SigurantaPoluareAltele
1Autoturisme9027225
2Microbus,autorulota,automobile utilitare,mixte,specializate,speciale cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5t inclusiv10035256
3Autovehicol masa totala maxima autorizata peste 3,5t13548337
4Tractor rutier7025174
5Remorca si rulota fara sistem de franare5519 3
6Remorca,semiremorca si rulota cu sistem de franare avand masa maxima autorizata pana la 3,5 t inclusiv7025 4
7Remorca,semiremorca si rulota cu sistem de franare avand masa maxima autorizata peste la 3,5 t10035 6
8Autoturism pentru scoala de soferi si autovehicole in regim taxi8028 4

OBS: Toate tarifele sunt exprimate in LEI si includ T.V.A.
* in cazul in care vehicolul a fost repsins la I.T.P. pentru probleme de siguranta la revenirea pentru reverificare se vor percepe tarifele corespunzatoare cauzei din tabel.