SC AUTOLUK CENTER SRL STATIE ITP MOTOCICLETE AUTOTURISME CAMIOANE - LETEA VECHE, JUDETUL BACAU

ITP Auto Bacau-Letea Veche Bacau - SC AUTOLUK CENTER SRL STATIE ITP MOTOCICLETE AUTOTURISME CAMIOANE - LETEA VECHE, JUDETUL BACAU reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC AUTOLUK CENTER SRL STATIE ITP MOTOCICLETE AUTOTURISME CAMIOANE - LETEA VECHE, JUDETUL BACAU - ITP Auto Bacau-Letea Veche.


 AUTOLUK CENTER SRL-STATIE ITP LETEA VECHE (RUSI CIUTEA) AUTORIZATA R.A.R. PENTRU CLASELE I, II SI III

 

   AUTOLUK CENTER va pune la dispozitie statia ITP din Letea Veche, sat Rusi Ciutea -printre cele mai moderne din judetul Bacau. Pentru a economisi timp, aveti acum posibilitatea de a va programa telefonic, apeland 0744.375.248.

 

   Lipsa ITP-ului se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

service_10_400

   Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri moderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

   Verificarea / Inspectia tehnica periodica se realizeaza in statia noastra ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne, timpul de asteptare fiind scurt.

   Serviciul de Inspectie Tehnica Periodica este valabil pentru motociclete, orice tip de autovehicul, inclusiv 4x4, cu masa de pana la 3,5 tone, dar si pentru camioane/autoutilitare.

   Statia I.T.P. este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman.

Produse si servicii

Categoria:I

(mopede, motociclete, mototricicluri, cvadricicluri şi remorcile acestora)

Categoria:II

(vehicule cu masa sub 3,5 tone)rar

Categoria:III

(vehicule cu masa peste 3,5 tone)Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei -original

Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere ºi pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani

 service_camioane_400

Galerie foto