TRANS EXPEDITION S.R.L. - STATIE ITP GLINA - CENTURA BUCURESTI SERVICE AUTO - SERVICE CAMIOANE - TAHOGRAFE

ITP Auto Glina Ilfov - TRANS EXPEDITION S.R.L. - STATIE ITP GLINA - CENTURA BUCURESTI SERVICE AUTO - SERVICE CAMIOANE - TAHOGRAFE reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TRANS EXPEDITION S.R.L. - STATIE ITP GLINA - CENTURA BUCURESTI SERVICE AUTO - SERVICE CAMIOANE - TAHOGRAFE - ITP Auto Glina.


0731.655.990

0720.170.408

transexpedition2016@gmail.com

 

  Investiția într-un service modern, cu aparatură rar_22de ultimă generație și oameni specializați în diferite ramuri ale reparației și întreținerii vehiculelor de transport a devenit o prioritate din momentul în care am realizat că avem expertiza necesară pentru a oferi asistență tehnică de calitate. Deși această piață este una extrem de concurențială, experiența acumulată este, considerăm noi, avantajul competitiv care ne recomandă.
  Perseverența, profesionalismul, promptitudinea și specializarea permanentă sunt principiile pe care ne bazăm pentru a ne atinge obiectivul.  

 

STATIE ITP CLASA II (AUTOTURISME)

STATIE ITP CLASA III (CAMIOANE)

SERVICE AUTO

SERVICE CAMIOANE

TAHOGRAFE

Produse si servicii

  Statie I.T.P. pentru toate tipurile si clasele de autovehicule, de la turisme la camioane, autoutilitare, comerciale, van-uri, dube si dubite, remorci si semiremorci. 

   Stația I.T.P. din cadrul TRANS EXPEDITION dispune de instrumente performante de 1_400_04evaluare a autovehiculului astfel încât, în momentul în care se acordă inspecția, clienții noștri pot fi siguri că mașinile lor sunt într-o stare tehnică impecabilă. În cadrul stației ITP, se fac și recomandări de reparații și intervenții în cazul în care parametrii tehnici ai automobilului nu se încadrează în norme.

   Inspecția Tehnică Periodică este o operațiune impusă de lege care trebuie efectuată regulat pentru a determina dacă autovehiculul se încadrează în parametrii tehnici optimi pentru a putea circula în siguranță pe drumurile publice.

   Am dotat stația ITP cu sisteme performante de evaluare, astfel încât măsurarea parametrilor autovehiculelor să fie măsurați în cel mai scurt timp, iar, în cazul în care totul este conform standardelor, vehiculul să-și poată continua activitatea în cadrul circuitului comercial.

capture_400

   Statie I.T.P. pentru clasele II si III:  
   - autoturisme; 
   - auto-utilitare (camioane) sub 3.5 t și peste 3.5 t; 
   - microbuze;  
   - autobuze;  
   - remorci și semi-remorci;  
   - utilaje agricole;
   - tractoare;  
   - rulote.    
 
   Verificari tahografe / Descarcare card / Limitatoare de viteza   tahografe

   Am dezvoltat, în cadrul TRANS EXPEDITION un atelier specializat în verificarea tahografelor analogice și digitale, astfel încât acestea să se încadreze în normele legale impuse la nivel național și internațional.

   Ne bazăm pe instrumente performante care îi ajută pe specialiștii noștri să identifice și să remedieze orice problemă ar putea apărea în funcționarea corectă a tahografelor montate pe autovehiculele comerciale.

   Datorită instrumentelor performanțe de care dispunem, timpii de realizare ai operațiunilor de verificare și recalibrare a tahografelor se diminuează semnificativ.

 

   Service autoturisme si camioane

- Schimb consumabile;
- Mecanica;
- Electrica / Diangnoza;
- Transmisie;
service_13_400_03
- Rulare;
- Franare;
- Reglaj - directie;

- Alimentare;
- Intretinere autovehicule.

 

Image result for auto garage

 

  

Galerie foto