AUTOHER TAHO SRL - ITP - TAHOGRAFE Statie ITP Auto Deva Identificare Verificare Auto Hunedoara

ITP Auto Deva Hunedoara - AUTOHER TAHO SRL - ITP - TAHOGRAFE Statie ITP Auto Deva Identificare Verificare Auto Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AUTOHER TAHO SRL - ITP - TAHOGRAFE Statie ITP Auto Deva Identificare Verificare Auto Hunedoara - ITP Auto Deva.


   

STATIE ITP     0724.044.833 / 0740.836.006

Clasa:II (Vehicule rutiere cu MTMA pana la 3500 kg inclusiv,cu exceptia celor din clasa I.


MONTAJ, VERIFICARE, COMERCIALIZARE TAHOGRAFE SI ACCESORII

 

   Tahograful analogic este un dispozitiv instalat in autovehicul (sub anumite conditii) care inregistreaza date privind activitatea soferului si a autovehiculului pe o diagrama de hartie; aceasta diagrama poate sa contina date pentru o perioada de maxim 24 de ore. 1_400_07

    Acum insa, toate autovehiculele inregistrate dupa intrarea in vigoare a Regulamentelor Europene sunt obligate prin lege sa aiba instalat un tahograf digital. Versiunea digitala a tahografului garanteaza un nivel mai ridicat de acuratete a datelor inregistrate de dispozitiv, in acelasi timp avand capacitatea de a inregistra o cantitate mai mare de date.

    Tahograful digital presupune utilizarea unor carduri speciale pentru tahograful digital: card de sofer, card de intreprindere, card de service, card de control.

    Atat tahograful analogic, cat si cel digital, inregistreaza date referitoare la activitatea autovehiculului si a soferului, date ce trebuie mai apoi descarcate (in timp util), utilizand echipamente hardware specializate.


    Tahograful digital imbina caracteristicile unui ceas cu cele ale unui vitezometru. Conectat la motorul autovehiculului, tahograful inregistreaza viteza autovehiculului, precum si daca se afla in miscare sau stationeaza. Instalarea si utilizarea unui tahograf digital sunt obligatorii potrivit Reglementarilor Europene (in conditii specifice, dupa intrarea in vigoare), iar obiectivul sau este acela de a mentine siguranta soferului si de a evita perioadele prelungite de sofat, care ar putea sa cauzeze, mai departe, probleme de siguranta pentru activitatea rutiera.

tahografdigitalautocare_400    Tahograful digital mai poate fi numit si unitate vehicul, respectiv UV. Unitatea vehicul stocheaza in memoria sa interna, precum si separat, pe cardul de sofer, date in format digital, ce fac referire la activitatile soferului si ale vehiculului condus.

    Un sofer este obligat sa descarce in mod periodic aceste date, atat de pe tahograful digital, cat si de pe cardul de sofer.

    Aceste date trebuie mai apoi analizate, pentru a se verifica respectarea regulamentelor existente. Pentru analiza, generarea de rapoarte detaliate, administrarea datelor descarcate, RoadSoft a creat software-ul pentru tahografe digitale RS DigiTac.

Produse si servicii

Tahografe si limitatoare de viteza:

MONTARE:       STONERIDGE SE 5000
VERIFICARE:    STONERIDGE SE 5000, VDO DTCO 1381, ACTIA (028,SMARTACH),VDO KIENZLE (1314,1318,1319,1324),EFAS,MF CE 102, MOTOMETER EGK 100

– montaj / calibrare tahografe digitale si analogice

– montaj / calibrare limitatoare de viteza

– descarcari date tahograf digital, cartela sofer

– montaj / calibrare statii radio emisie-receptie pentru autovehicule


tachograph_400

ITP:

    Clasa:II (Vehicule rutiere cu MTMA pana la 3500 kg inclusiv,cu exceptia celor din clasa I.
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs.


Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Autoutilitare - 1 an


Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei -original

Galerie foto