Statie ITP Caracal ITP AUTO Caracal - Teotest Auto SRL

ITP Auto Caracal Olt - Statie ITP Caracal ITP AUTO Caracal - Teotest Auto SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Caracal ITP AUTO Caracal - Teotest Auto SRL - ITP Auto Caracal.


Inspectia tehnica periodica (ITP) este o operatiune obligatorie pentru aprecierea, fara demontare autovehicului, a starii tehnice precum si a existentei dotarilor obligatorii, din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere si protectiei mediului, iar noi o realizam ieftin si rapid in cadrul unitatii noastre ITP din Caracal.

O echipa de profesionisti te astepta in fiecare moment pentru o inspectie tehnica periodica rapida la statia ITP Teotest Auto din Caracal. Timpul tau conteaza, iar noi actionam intotdeauna cu promptitudine si profesionalism.

Inspectia tehnica periodica (ITP) este o operatiune obligatorie pentru aprecierea, fara demontare autovehicului, a starii tehnice precum si a existentei dotarilor obligatorii, din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere si protectiei mediului, iar noi o realizam ieftin si rapid in cadrul unitatii noastre ITP din Caracal, judetul Olt.service_2_400.

Realizam ITP pentru toate tipurile de vehicule,avand in spate o echipa de profesionisti. Suntem intotdeauna prompti, punand clientul intotdeauna pe primul loc.

Statia noastra de inspectie tehnica periodica dispune de un modern stand de franare iar lucrarile ITP se executa sub licenta R.A.R.

De buna functionare a unui autoturism depind vietile soferului si a pasagerilor. De aceea, comform legii orice posesor auto trebuie sa prezinte masina sa la un service autorizat pentru ITP. Mai exact, vorbim de inspectia tehnica periodica ce vizeaza verificare generala a masinii in vederea bunei functionari si a depistarii eventualelor probleme ce pot aparea.

itp_logo

Produse si servicii

Pentru operatiunea de inspectie tehnica periodica, sunt necesare urmatoarele acte:

  • Cartea de identitate a autovehiculului (la autovehiculele in leasing sau inregistrate pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu stampila in original)
  • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului
  • Buletin sau CI utilizator
  • Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila la data inspectiei

Efectuam ITP pentru:

  • Mopede si motociclete 
  • Autoturisme (benzina,motorina)
  • Autoturisme GPL 
  • Microbuze, autoturisme tractiune integrala, autoutilitare

Teotest Auto Total ofera inspectia tehnica periodica profesionala, fiind situata intr-o zona foarte accesibila, avand un program flexibil in concordanta cu nevoile clientului.service_10_400_01

Galerie foto