C&I Service Auto Statie ITP Auto Bucuresti Sector 2 Identificare Verificare Auto - Service Carosari si Recarosari Bucuresti

ITP Auto Bucuresti-Sector 2 Bucuresti - C&I Service Auto Statie ITP Auto Bucuresti Sector 2 Identificare Verificare Auto - Service Carosari si Recarosari Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre C&I Service Auto Statie ITP Auto Bucuresti Sector 2 Identificare Verificare Auto - Service Carosari si Recarosari Bucuresti - ITP Auto Bucuresti-Sector 2.


 

     S.C. C&I Service Auto S.R.L. ofera servicii specifice ITP si solutii complete de carosare pentru toata gama de vehicule comerciale.carosari_4_400 Avand in vedere exigentele transportatorilor, punem accent pe calitatea si robustetea caroseriilor, astfel furnizorii de materiale si kituri sunt printre cei mai renumiti in acest domeniu: Aluvan, Novaplast, EuroWind, Dhollandia, Carrier, Alex Orginial, Parcs, Hyva.

    Oferim solutii complete in alegerea sasiului, carosare sau recarosare, omologare, inmatriculare si intretinere. 

    Linia de inspectie tehnica periodica (ITP) din cadrul S.C. C&I Service Auto S.R.L. este autorizata de RAR si asigura verificarea tehnicaitp2_03 periodica obligatorie a masinii dvs. in cele mai bune conditii si cu cei mai buni specialisti pentru toate tipurile de vehicule.
    Inspectia tehnica periodica este o verificare complexa care presupune activitati de la identificarea vehiculului pana la efectuarea probelor de franare, poluare, etc.
    In cazul in care automobilul dvs. este respins la verificare, aveti dreptul ca in 30 de zile dupa efectuarea reparatiilor necesare, sa va prezentati la o reverificare a sistemelor reparate la aceeasi statie ITP fara programare.
    Pentru ITP NU este necesara o programare prealabila!

 

Image result for microbus interior

 

Produse si servicii

Statia ITP

Echipa de inspectie tehnica poate asigura verificarea tehnica atat pentru motociclete cat si pentru turisme, camioane, semiremorci, autocare, rulote, etc fiind dotata cu urmatoarele aparate:


1. Stand cu role tip Maha-Germania pentru verificarea sistemului de franare la toate tipurile de vehicule , dotat cu cantar de 13 tone.
2. Stand tip Maha – Germania, pentru verificarea sistemului de directie si suspensie.
3. Oparimetru pentru gazele de evacuare ale motoarelor diesel, tip Maha -MD02.
4. Analizor de gaze de esapament tip Maha-MGT5
5. Aparat pentru reglarea si verificarea farurilor la autovegiculele tip Protech.

Documentele necesare pentru efectuarea ITP:

1 CIV (cartea de ideantitate a vehiculului).In cazul in care autovehiculul este in leasing se admite copia cartii de identitate cu stampila “conform cu originalul”.
2. Certificatul de inmatriculare al autovehicului (talonul)
3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului valabila in data inspectiei.statieitp3_400

 

Servicii de carosari si recarosari auto

Oferim servicii profesionale de carosari auto pentru toate tipurile de autovehicule:

  • caroserii autoutilitare
  • caroserii ambulante
  • carosari remorci si semiremorci
  • carosari frigorifice
  • carosari cu bena basculabila
  • carosari cu bena si prelata
  • transformari microbuze in regim transport persoane
  • transformari microbuze in regim transport marfuri

 

 

Related image

 

 

Galerie foto