MICANDY SERVICE AUTO - STATIE ITP CATEGORIA II, SERVICE AUTO MULTIMARCA

ITP Auto Bragadiru Ilfov - MICANDY SERVICE AUTO - STATIE ITP CATEGORIA II, SERVICE AUTO MULTIMARCA reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MICANDY SERVICE AUTO - STATIE ITP CATEGORIA II, SERVICE AUTO MULTIMARCA - ITP Auto Bragadiru.


   Relatiile de success se bazeaza pe incredere. Existenta unui partener informat in cele mai mici detalii va ajuta sa fiti increzator in deciziile dumneavoastra. Intr-un mediu de afaceri competitiv, opiniile avizate sunt esentiale. Noi, Micandyautoserice punem accent pe:
   -Corectitudine
   -Rapiditate
   -Full-service
   -Calitate

   Suntem spcializati in intretinerea si repararea autoturismelor si autoutilitarelor, fiind abilitata de Registrul Auto Roman pentru o gama larga de marci.
   Cu un personal de inalta calificare dar si cu o bogata experienta in domeniu, Micandy Auto Service executa o gama larga de servicii necesare intretinerii si reparatiei autovehiculelor –  servicii de mecanica, electrica, electronica si soft, constatari, inspectie tehnica periodica, revizii, diagnoza, geometrie roti si  tractari – sunt serviciile complete pentru care puteti apela cu incredere la noi.

 

Servicii si reparatii auto complete intr-un singur loc, la MICANDY AUTO SERVICE!

Adresa: Prelungirea Ghencea 79, Bragadiru, Ilfov


Telefon: 0726-706.861 / 0723-292.577
E-mail:
office@micandyautoservice.ro

Produse si servicii

Statie ITP CATEGORIA II

   Statie ITP, linia de inspectie tehnica periodica din cadrul MICANDY AUTO SERVICE, este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii. In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu masa maxima de 3.5 tone.

   Documente necesare efectuarii ITP:

    -Carte de identitate a vehiculului (CIV) in original sau copie conform cu originalul eliberata de leasing.
    -Certificat inmatriculare in original
    -Asigurare obligatorie (RCA)
    -BI/CI a celui care se prezinta cu vehiculul.

   I.T.P. se efectueaza on-line pe serverul R.A.R. minim 20 min.

   Efectuam Inspectia Tehnica Periodica cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, pentru autovehiculul tau de pana la 3,5 tone dar si pentru autovehicule 4×4.

 

REVIZIE PERIODICA

 

   Reviziile periodice ale autovehiculului sunt importante in primul rand pentru siguranta dvs. La revizie se verifica si se inlocuiesc anumite piese care se uzeaza cel mai des (consumabile), cum ar fi ulei de motor, filtru de aer, filtru de combustibil, dar si anumite piese care sunt foarte importante pentru siguranta cum ar fi pacute de frana, lichid de frana etc.
In functie de fiecare marca si model de autovehicul este recomandat sa fie inlocute anumite piese sau lichide in functie de numarul de km parcursi de la ultima revizie sau la un anumit interval de timp. Ingnorarea acestor recomandari poate duce la costuri mai mari in timp. Daca nu inlocuiti piesele defecte, in timp acestea pot avaria si alte piese.

 

SUSPENSIE SI DIRECTIE


   Starea sistemului de suspensie influenteaza decisiv tinuta de drum a autovehiculului si, implicit, siguranta la rulare. Doar un service specializat poate rezolva corect problemele sistemului de suspensie, insa exista cateva simptome care trebuie cunoscute pentru a duce masina de urgenta in service.
   Iata cateva semne care prezinta defectiuni ale sistemului de suspensie:
    -Pierderi de ulei la nivelul amortizoarelor
    -Deformari ale corpului si prinderilor amortizoarelor
    -Deformari sau crapaturi ale arcurilor
    -Zgomote ciudate in viraje
    -Aparatia leganatului ca “barca”, in sus si in jos

 

AMBREIAJ


   Ambreiajul se poate defecta in primul rand din cauza unui stil de condus gresit. De cele mai multe ori, tinem piciorul pe ambreiaj chiar si atunci cand nu este nevoie
   Iata cateva semne care indica o problema a ambreiajului:
    -Pedala este blocata
    -Pedala este moale sau tare
    -Auzi zgomot la cuplarea ambreiajului
    -Motorul turat cu acceleratie mica
    -Cutia de viteze agata

   Elementele unui ambreiaj: disc ambreiaj, placa de presiune, rulment de presiune, actionare ambreiaj.

 

SISTEM DE FRANARE

   Specialistii spun ca soferii pot sa evite o parte din probleme, daca tin cont de cateva recomandari. De exemplu, este bine sa verificati la umplerea cu lichid de spalare si nivelul din rezervorul de lichid de frana.
   Potrivit profesionistilor, daca se va constata un nivel mic atunci aveti o defectiune a sistemului de franare sau placutele de frana sunt destul de uzate. Apelati la un centru auto specializat pentru a completa nivelul de lichid!
   Daca se va constata un scartait atunci cand se franeaza masina sau faptul ca automobilul deviaza la franare sau daca aveti o cursa mare la pedala, trebuie ca neaparat sa mergeti la o verificare tehnica a sistemului.
   In cazul in care veti observa fum sau un zgomot mai puternic, asta poate insemna ca aveti probleme la placutele de frana. Este bine ca sa evitati franarile mai puternice, atunci cand placutele sunt noi, in primii 500 de kilometri rulati de masina voastra cea noua, mai ales ca suprafata placutelor trebuie sa se aseze pe cea a discurilor de frana.
   Specialistii sunt de parere ca in cazul in care placutele de frana sunt solicitate mult in parcurgerea primilor kilometri, materialul de frictiune va arde si de aici vor aparea si alte probleme.
   Elementele sistemului de franare: pompa centrala de frana, servofrana, etrieri, pistonase, garnituri, racord de frana, placute de frane, discuri, frana de parcare, cabluri frana de mana.

 

SISTEM DE ALIMENTARE


   Instalatia de alimentare sau sistemul de alimentare al unui motor cu ardere interna are rolul de a alimenta cilindrii motorului cu combustibilul si aerul necesar arderii si de a evacua gazele arse. Instalatia de alimentare cuprinde ansamblul organelor necesare alimentarii motorului cu amestecul carburant in proportiile si cantitatile cerute de regimul de functionare. Combustibilul poate fi benzina, motorina, gaz lichefiat sau combustibil sintetic.  Se considera parte componenta a sistemului de alimentare si piesele ce servesc la evacuarea gazelor de ardere.
Trasee aer: filtru aer, carcasa filtru, galerie admisie, garnituri galerie, turbo-compresor, intercooler.
Sistem injectie: injectoare, pompe de injectie, pompe de alimentare, filtru combustibil, rampa injectie, bujii , bujii incandescente.

 

SISTEM RACIRE MOTOR


   Racirea motorului face posibila functionarea sa. Fara o racire corespunzatoare, caldura generata de combustie si de frecarea pieselor mecanice din interior ar dilata metalele care ar duce la calarea motorului, adica la blocarea sa iremediabila. Tocmai de aceea, nu exista acum motor auto fara racire cu lichid, aceasta se pare ca a fost si a ramas cea mai eficienta.
   Elementele unui sistem de racire: lichid racire, ventilator racire, radiator, termostat, carcasa termostat, pompa de apa, furtune.

 

DISTRIBUTIE


   In principiu, producatorii auto recomanda ca intreg kitul de distributie sa fie schimbat la 90.000 de kilometri sau la 5 ani daca masina are distributie pe curea.  In cazul masinilor cu distributie pe lant, kitul de distributie se schimba mai rar. Specialistii recomanda schimbarea la 180.000 kilometri. Ba mai mult, exista anumite tipuri de masini cu distributie pe lant care nu necesita o schimbare.
   Distributia se schimba preventiv, pentru a nu ajunge in situatia in care se distruge partial sau total motorul (motorul se poate strica in momentul in care cureaua sau lantul se rup din cauza uzurii). Mecanicii auto spun ca in cazul in care cureaua se rupe, supapele raman deschise si vor fi lovite de pistoanele care se misca.

 

CUTIE DE VITEZE

Cutia de viteza a autoturismului tau necesita aceeasi atentie pe care o acorzi motorului. Alege sa ii oferi o revizie si o intretinere periodica.

   -Reparatii cutii de viteze manuale/automate;
   -Reparatii subansamble de transmisie.

 

DIAGNOZA AUTO


   Va oferim diagnosticare computerizata de nivel professional, folosind echipamente de ultima generatie pentru toate marcile de autovehicule si personal calificat la cele mai inalte standarde.

   Serviciile noastre incep de la simpla citire a codurilor de eroare, interpretarea lor in mod corect, propunerea solutiei reale de remediere a problemei, pana la codari de module, adaptari, memorarea de chei suplimentare, retrofit pentru sisteme ce sunt incluse in lista de dotari optionale a masinii fara a fi echipate (ex: senzori de parcare , interfata multimedia, faruri xenon, etc).

 

SERVICE ROTI


   VULCANIZARE
  Anvelopele fac legatura dintre vehiculul tau si suprafata drumului. Fiind componente esentiale ale sistemului de suspensie, anvelopele sunt responsabile de transmiterea fortelor de rulare, virare si franare la suprafata drumului. Desi sunt usor de intretinut, avem tendinta sa le trecem cu vederea. Cu toate acestea, aerul din interiorul anvelopelor tale si designul acestora afecteaza performanta vehiculului, durata de viata a benzilor de rulare ale anvelopelor si confortul la drum.
   Intretinerea anvelopelor este esentiala pentru a putea obtine un consum eficient si o durata de viata prelungita a benzilor de rulare ale anvelopelor din punct de vedere a uzurii. Tehnicienii nostri te vor ajuta sa intelegi principiile de baza de intretinere si ingrijire a anvelopelor, precum ar fi: cand trebuie sa efectuezi o rotatie a anvelopelor, o echilibrare a rotilor sau chiar geometria rotilor ( alinierea corecta a rotilor ).

   ECHILIBRARE ROTI
   Montajul unei roti noi pe automobil sau numai a unei anvelope pe o janta impune automat echilibrarea rotii respective.
Pe timpul rulajului cu rotile neechilibrate, datorita vibratiilor periculoase generate, apare riscul deteriorarii unor elemente importante ale automobilului prin :

   -uzura accentuata a rulmentilor rotilor,
   -uzura prematură a amortizoarelor,
   -uzura unor elemente din mecanismul de directie,
   -inrautatirea tinutei de drum si a securitatii circulatiei.

   GEOMETRIE COMPUTERIZATA
   Pentru verificarea si reglajul geometriei rotilor dispunem de echipamente de ultima generatie. Rampa de geometrie 3D – laser, cu baza de date ce cuprinde toate autoturismele cu masa maxima de pana la 3,5 tone.


ELECTRICA/ELECTRONICA


   REPARATII ALTERNATOARE SI ELECTROMOTOARE
   Daca electromotorul dumneavoastra prezinta defectiuni si nu mai puteti utiliza autoturismul sau camionul, ce faceti ? Avem solutiile optime pentru necesitatile dumneavoastra. Echipa noastra de electricieni auto, ofera reparatii rapide pentru orice tip de electromotor.
   Alternatorul este una dintre principalele componente ale unui autovehicul. Prin defectarea caruia in mod firesc nu veti putea folosi mijlocul de transport pe care il detineti. Service-ul nostru desfasoara o activitate remarcabila in domeniul reparatiilor de electromotoare si alternatoare avand o experienta indelungata in aceasta ramura putand efectua o constatare corecta a pieselor defecte si inlocuirea lor.


   REPARATII ECU
   Reparatii electronice calculatoare motor ECU pentru diferite defecte:
   - nu comunica
   - nu comanda electro valve
   - nu comanda injectoarele
   - si altele


CLIMATIZARE


   DIAGNOSTICARE SISTEM DE CLIMATIZARE
   Va oferim servicii complete pentru reparatia si intretinerea instalatiei de aer conditionat, de la incarcarea instalatie de aer conditionat cu freon pana la inlocuirea compresorului AC, conductelor sau a senzorilor.
   
-Incarcare freon auto
    -Igienizare instalatie AC
    -Reparatie sau inlocuire componente instalatie AC
    -Reparatii sisteme AC


   REPARATII COMPRESOARE AC
   Reparam compresoare produse de: Sanden, Denso, Delphi, Panasonic, Valeo Zexel, Mitsubishi si multi altii. Pentru reconditionarea compresoarelor noi folosim numai piese de schimb originale, ceea ce asigura o functionare fara probleme si parametri de operare identici cu cei ai unui produs nou.


   INCARCARE FREON
   Firma noastra asigura servicii complete de incarcare freon aer conditionat auto pentru orice tip de automobil, la preturi accesibile! Garantam eficienta prin diagnostic si reincarare freon auto in timp record, circa 30 min.
Procedura completa ce presupune urmatoarele etape – umplerea instalației cu cantitatea de freon recomandata de producător pentru modelul masinii, completarea cu cantitateta de ulei extrasa din instalatie la pasul anterior si verificarea presiunii in instalatie. Un serviciu profesional realizat cu aparatura specializata, recomandat pentru orice tip de masina care nu prezinta defecte mecanice la instalatia de AC sau scurgeri de freon!

 

TRACTARI AUTO

Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra servicii de tractari auto pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul.

Pentru mai multe informatii,

ne puteti contacta la: 0726-706.861