turbina motorPutem face alegerea corecta a fabricantului de piese si serviciile de montaj auto? 

   Recomandam ca inainte de a afla valuarea unui reper ce urmeaza sa-l inlocuiti la masina dumneavoastra sa intrebati cat e de bun, daca fabricantul masinii tale l-ar monta pe masina ca piesa de prim montaj. Asa putem afla care este clasa de producatori de prim montaj, adica producatorii care asigura piesele asa  numite -originale. Aceste piese sunt premium dar si pretul lor este pe masura.

   Mai exista o clasa de producatori care recunosc faptul ca ofera o calitate normala, nu premium, pentru produsele lor dar acest lucru este compensat de preturile mai mult decat accesibile in comparatie cu piesele calificate pentru primul montaj.  Aceste piese respecta standardele cerute de producatorii de autovehicule, sunt autorizate de comisiile de specialitate ce certifica si permit folosirea lor pe piata europeana si nu numai si sunt folosite cu succes in industria de dupa vanzarea autovehicului.
   Pe scurt, ce e de retinut, cand faceti o inspectare a pietei si urmeza sa achizitionati orice, intrebati numele producatorului si faceti comparatie pe acelasi producator daca este piesa de prim montaj sau nu, si abia apoi faceti comparatii cu alte service-uri sau magazine de piese auto.
   E mai ieftin dincolo daca scapati detalii atat de importante!
   Nimic nu e gratis si ce e ieftin nu e bun.

   Alegerea corecta a serviciului de montaj: se va tine cont daca este autorizat R.A.R pentru operatia ce urmeaza sa o o faceti la masina , daca este dotat corespunzator cu echipamente de service si are in dotare un sistem de supraveghere cu acces pentru client.