SC Helios Service SRL - Reprezentanta Hyundai - Statie ITP - Tractari Auto - Service Auto Focsani Identificare Verificare Auto Vrancea

ITP Auto Focsani Vrancea - SC Helios Service SRL - Reprezentanta Hyundai - Statie ITP - Tractari Auto - Service Auto Focsani Identificare Verificare Auto Vrancea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Helios Service SRL - Reprezentanta Hyundai - Statie ITP - Tractari Auto - Service Auto Focsani Identificare Verificare Auto Vrancea - ITP Auto Focsani.


    Hyundai Focsani prin S.C. HELIOS Service S.R.L (Reprezentanta Hyundai) va pune la dispozitie un atelier configurat cu echipament tehnic de ultima generatie pentru toate tipurile de autoturisme, menit sa va ofere maxima calitate si cele mai bune servicii in cel mai scurt timp.

hyundaiservicefocsani

    De la reviziile tehnice periodice pana la operatiuni complexe de reparare, service-ul nostru este intotdeauna pregatit sa corespunda si celor mai exigente criterii de calitate, fie ca acestea se refera la dotarea tehnica sau la pregatirea personalului.

    In plus, dupa iesirea automobilului dvs. din perioada de garantie, asiguram intretinerea periodica si repararea in conditii optime, totul la preturi fara concurenta.

    Ne straduim sa oferim promotii interesante si atragatoare pentru reparatiile post-garantie, precum si piese de schimb originale, a caror calitate inseamna satisfactii in plus pentru dvs. si nu in ultimul rand, un plus de siguranta in trafic.

    Nu este nici o surpriza pentru noi feedback-ul pozitiv primit de la clientii nostri. Odata multumiti de calitatea serviciilor noastre, clientii se reintorc intotdeauna pentru Registrul Auto Român va emite, începând cu 1 iulie, noi cărţi de identitate ale autovehiculelor. Noile documente vor conţine mai mult date despre autovehicul. a autovehiculului.

   

Produse si servicii

   O maşina bine întreţinută este o maşina sănătoasă.

   Întreţinerea bună a autoturismului te asigură de faptul că acesta va fi prietenul tău şi te va servi un timp îndelungat.

   În service-ul nostru specializat Hyundai dar si multimarca, vă ajutăm să vă întreţineţi autoturismul în modul adecvat astfel că aceasta să funcţioneze în stare perfectă. Pentru efectuarea reviziilor tehnice periodice pentru orice autoturism Hyundai poţi să apelezi cu încredere la serviceul nostru. De asemenea echipa de service efectuează şi lucrările de garanţie şi post garanţie pentru autoturismele Hyundai, dar si pentru alte marci de autoturisme.

   Va oferim servicii ITP la autoturismecu masa maxima autorizata mai mica de 3500 kg.   

   Echipa de service este o echipa bine “închegată”, cu o vasta experienţa în tot ce înseamna autoturisme Hyundai, pregătirea colegilor efectuându-se la cursurile organizate direct de către Hyundai Auto Romania.

   Pentru facilitarea operatiunilor de constatare, Hyundai Focsani va pune la dispozitie mai multe puncte de constatari daune, aflate chiar in incinta unitatii service.

   Atelierele de tinichigerie si vopsitorie Helios Service -  Hyundai Focsani, cu o dotare completa si conforma cu standardele Hyundai, ne ofera posibilitatea repararii unui numar mare de  autoturisme lunar, asigurandu-va de calitatea si promptitudinea lucrarilor efectuate.

   O mare surpriza a clientilor nostri este prezenta in service a unui numar ridicat de autoturisme inmatriculate in alte judete, explicatia fiind de altfel foarte simpla: calitatea deosebita a lucrarilor efectuate in atelierele noastre si-a castigat un renume important in mai toate judetele tarii.

   Programare Service

   Puteţi completa formularul  pentru a vă face programarea reviziei sau reparaţiei maşinii dumeavoastre. Un reprezentant Hyundai Focsani va va contacta pentru  a va confirma programarea.

 

ALTE SERVICII:

 

- Vanzari autoturisme noi si rulate (second-hand)

- Service agreat de producator si multi-marca

- Service in rate

- Masina la schimb (primiti masina cat timp masina proprie este in service)

- Tractari auto

- Asigurari auto

- Finantari auto

- Servicii trade-in

- Servicii buy-back

Galerie foto