Fomco Statie ITP Auto Identificare Verificare Auto Mures

ITP Auto Cristesti Mures - Fomco Statie ITP Auto Identificare Verificare Auto Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fomco Statie ITP Auto Identificare Verificare Auto Mures - ITP Auto Cristesti.


   Fomco - STATIE ITP MURES AUTORIZATA R.A.R. PENTRU CLASELE I, II SI III DE VEHICULE

   Fomco Truck Service va pune la dispozitie o statie ITP in Targu Mures dintre cele mai moderne din judet. Pentru a economisii timp, aveti acum posibilitatea de a va programa la un click distanta completand formularul de programare online. Inspectia Tehnica Periodica pentru autoturisme se face o data la 2 ani.Fomco Statie ITP Auto Targu Mures

   Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

   Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

   Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne, in timp ce dumneavoastra puteti astepta autoturismul in conditii bune , timpul de asteptare fiind scurt.

   Serviciul de Inspectie Tehnica Periodica este valabil pentru orice tip de autovehicul, inclusiv 4x4, cu masa de pana la 3,5 tone.

   Statia I.T.P. este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, precum si cu personal de specialitate care va oferi servicii de calitate intr-un timp redus de efectuare a lucrarilor. Toate operatiunile sunt in conformitate cu standardele impuse de Registrul Auto Roman.

 

Fomco Statie ITP Auto Targu Mures

Produse si servicii

Categoria:I (motociclete)

   Categoria:II (vehicule cu masa sub 3,5 tone)

    Interdicţii: Autovehicule echipate cu tractiune integrala permanenta;
    Limitări: Distanta minima între fetele interioare ale anvelopelor dmin=0.98 m;
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs.

   Categoria:III (vehicule cu masa peste 3,5 tone)lp

    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs.

   Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei - original.

   Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:


    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere ºi pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani.

 

preturi_400

 

Oferte Speciale si promotii Lunare. Informatii aici: http://www.fomcotruckservice.ro/index.php/promotii/

Galerie foto